שווארמה דגים

זמן הכנה: 30 דק׳

שווארמה דגים שתשאיר לכם טעם של עוד

  • חותכים בצל דק לרצעות מטגנים עד הזהבה/השחמה.
  • מוסיפים לבצל כף תבלין לשווארמה ומערבבים.
  • לוקחים 800 גרם דג מוסר ים מפולט 400 גרם דג דניס חותכים את הדגים המפולטים לרצועות שווארמה ומוסיפים למחבט,
  • מקפיצים את התערובת ומטגנים באש גבוה 7-8 דק'
  • מוסיפים עוד 2 כפות תבלין שווארמה,
  • כף מלח,
  • קורט פלפל שחור,
  • מטגנים הכל יחד 5 דק נוספות ומגישים.מומלץ להגיש במיני פיתה עם טחינה/סלט עגבניות/חצילים ועוד… בתאבון

שתפו את המתכון:

מתכונים נוספים

לחצו כדי לדבר איתנו
1
צריכים עזרה?
סיני בוטיק דגים - תמיד לשירותך
שלום ????,
איך נוכל לעזור?