שווארמה דגים שתשאיר לכם טעם של עוד
- חותכים בצל דק לרצעות מטגנים עד הזהבה/השחמה.
- מוסיפים לבצל כף תבלין לשווארמה ומערבבים.
- לוקחים 800 גרם דג מוסר ים מפולט 400 גרם דג דניס חותכים את הדגים המפולטים לרצועות שווארמה ומוסיפים למחבט,
- מקפיצים את התערובת ומטגנים באש גבוה 7-8 דק'
- מוסיפים עוד 2 כפות תבלין שווארמה,
- כף מלח,
- קורט פלפל שחור,
- מטגנים הכל יחד 5 דק נוספות ומגישים.מומלץ להגיש במיני פיתה עם טחינה/סלט עגבניות/חצילים ועוד… בתאבון