קציצות דגים

זמן הכנה: 20 דק׳

מתכון לקציצות דגים:
1.לוקחים תערובת הבית מוסיפים לתערובת כף מלח ומעט פלפל שחור,לשים טת העיסה ומכינים קציצות עגולות מטגנים את הקציצות על הזהבה/השחמה ומוציאים.

2.לוקחים סיר ומחממים שמן בגובה פני הסיר.

3.מגרדים בצל גדול לסיר,כותשים חצי ראש שום טרי לסיר ומטגנים עד השחמה.

4.מוסיפים 2 כפות רסק עגבניות.

5.תבלינים:
מורידים את הלהבה ללהבה חלשה עד ביינונית ומתחילים לתבל-
כף מלח
כפית פלפל שחור.
כף פפריקה מתוקה
כף פפריקה חריפה
2 כפות קימל-קרויה
כף כמון
כף סוכר.

6.מוסיפים כוס וחצי מים רותחים לפתוח את התבלינים בערבוב.

7.להוסיף את הקציצות לרוטב.
לבשל על אש נמוכה 7-10 דק' והסיר מוכן.
בתיאבון ושבת שלום.

כמובן במהלך הבישול לטעום ולתקן לפי הטעם

שתפו את המתכון:

מתכונים נוספים

הצטרפו למועדון לקוחות של סיני דגים

קבלו עכשיו 5% הנחה על ההזמנה הראשונה

לחצו כדי לדבר איתנו
1
צריכים עזרה?
סיני בוטיק דגים - תמיד לשירותך
שלום 👋,
איך נוכל לעזור?